Adore us babies har potential

Våra inlägg handlar inte bara om kända varumärken utan ibland gör vi nedslag på märken som kan bli stora i framtiden eller som är bra precis som de är nu. Denna gång gör vi ett nedslag hos Adore us babies. Företaget grundades av Sara Svantesson år 2015. Hon har idag en ansenlig omsättning och ett antal återförsäljare. Det viktigaste är hennes mission och design.

Namnet på varumärket passar väldigt bra på den stil av design Svantesson har på sina kläder. Plaggen lyckas verkligen to adore us. Det är en väl avvägd blandning av enkelt och sött. Inte för enkelt och inte för sött. Detaljerna gör precis vad de behöver för att göra plaggen lite mer beundransvärda. På plagget ovan går det att knyta en rosett både fram och bak beroende på vad man önskar.

När vi kommer till kvalitén finns det inte så mycket mer att önska. Adore us har satsat på mjuk bomull och det är vad man som köpare får. Det är bomull från Turkiet, som är känt för att ha en högre kvalitet på sin bomull, som är GOTS-certifierad och Oekotex-certifierad. Plaggen är också välsydda och har god passform. Barn ser ju olika ut så det kanske inte sitter perfekt jämt.

Svantesson eftersträvar själv renhet både i design och ur kemikaliehänseende. Vi tror på henne i båda avseenden. När märket har blivit lite äldre och kollektionerna fler ska vi syna varumärket och produkterna i sömmarna igen. Vi får se om vi har anledning att vara mer kritiska då.

Gå direkt till källan och kolla upp om du är intresserad.

Har du egna erfarenheter? Berätta för oss.

 

21 jul 2018