Gott Nytt År

Vi önskar våra följare ett Gott Nytt År.

Vi ser tillbaka på ett händelserikt år. Utbudet för föräldrar och barn som vill ha GOTS-certifierat och ekologiska barnmode har ökat. Det är helt fantastiskt. Etablerade märken har vidgat sina sortiment med ekologiska kläder samtidigt som nya märken har tillkommit. De senare har inte startat under 2019 men lyckats nå ut till en bredare skara.

Under sommaren 2019 skapade vi vår första topplista. Om du inte har tittat på den än rekommenderar vi det verkligen. Läs och fundera och tyck till.

Våra förväntningar inför nästa år är stort. Mini Rodini har något speciellt på gång. Av det vi har sett finns det mycket att se fram emot. Det vi ser mest fram emot är Dear Sophies vårkollektion. Den är något utöver det vanliga. Vi tror att den kollektionen är Dear Sophies höjdpunkt så här långt. Det ska bli spännande att se hur det blir om någon månad och vad ni alla tycker.

Ett märke som var på väg att slå igenom stort är Hugo Loves Tiki. Enligt vad vi har förstått har tillverkningen varit problematisk och det är inte sannolikt att vi får se några nya kläder från Hugo Loves Tiki i Sverige under 2020.

Vad var bäst från 2019? Är det något särskilt märke, någon särskild kollektion eller något särskilt plagg som sticker ut?

Vilken kollektion ser du mest fram emot? Vilken är du mest nyfiken på?

31 dec 2019