Liewood rustar för sommaren

Liewood har gjort en satsning på badkläder och andra plagg för badsäsongen. Vi kommer att publicera ett inlägg om badkläder så därför ska vi fokusera på andra plagg man kan ha på stranden.

En klassiker från Liewood

Märket har sedan tidigare erbjudit badrockar och badcaper. Denna säsong handlar det om olika varianter av ponchos. Dels har vi frottéponchos med olika djurattribut och dels en hammanponchos i olika färger.

Hammanponcho med vita och gula ränder. Finns även i vitt och blott.

Hammanponchos har varit populära ett tag och nu när Liewood satsar på sin version med tidlösa randiga mönster för barn har det genast blivit en snackis. Mycket handlar om att de inte är så dyra samtidigt som det fortfarande är ett plagg med hög trendfaktor.

Liewoods ponchos av frotté har starka färger vilket gör dem tilldragande. Djurattributen gör dem roliga dessutom för barnen. Kostnaden är högre än för en hammanponcho men det typiskt liewoodska kan vara önskvärt. Ungarna blir lite extra söte med öron.

Frottéponcho i blått. Finns även i andra färger.

Förutom ponchos och traditionella badrockar har Liewood även lanserat den korta badrocken. Den är kort i ärmarna och slutar strax nedanför midjan. Fickorna och dragkedjan är spännande detaljer. Väldigt snyggt, tycker vi, men frågan är hur praktiskt plagget är. Passar säkert utmärkt på sommaren när barnen vill ha lite värme en typisk svensk sommardag.

Detta var ett urval av Liewoods sommarplagg. De kan naturligtvis även används efter dusch och bad hemma.

Alla plagg ovan är gjorda av ekologisk bomull i en GOTS-certifierad fabrik. De är certifierade i enlighet med Oekotex som garanterar att de är giftfria. Tack för det!

 

14 mar 2019