Mini Rodini - Für Elise

Den 30:e juli kom Mini Rodinis första släpp från kollektionen Für Elise. Chapter 1 innehöll några riktigt fina plagg och print. På grund av en begränsad produktion var det svårare än vanligt att få tag på de mest eftertraktade plaggen.

Chapter 2 kommer inte att bli lättare. Nu finns det inga snygga jackor att kämpa om men väl annat som är snyggt och som det kommer att huggas om. Vi tycker kollektionen i sin helhet är fin och vi är övertygade om att den skulle sälja ännu mer om det bara fanns tillgång.

Här nedan visar vi upp några av höjdpunkterna så här långt.

Chapter 1

Några av de snyggaste plaggen är jackorna från det första släppet. Det handlar främst om den vändbara jackan med svart på ena sidan och leo på andra sidan. Suppersnygg. Det handlar om de två hjärtan-jackorna. En röd jacka med vita hjärtan och en vit jacka med röda hjärtan. Väldigt fina och väldigt eftertraktade. Sedan har vi jackan med mozart-print. Det är ett pandahuvud med peruk och krås så för tankarna till mozart. Slutligen har vi jackan med noterna. Noterna är ett slags huvudprint för hela kollektionen och det växer mer och mer.

Den första bild vi vill visa är en naturlig fortsättning på pre-släppet i augusti med bläckfiskar. I chapter 1 AW20 hittar man en luvjacka och ett par snygga raka sweatpants med ett bläckfisk-emblem på varje plagg. Skönt och stiligt för att vara så lediga styles.

Ett annat huvudprint är texten Für Elise. Det står på framsidan av två sweatshirts. De finns i grått och rött. Plaggen hör till de något billigare bland sweatshirts och har därför sålt slut i vissa storlekar. En annan sweatshirt som är lite billigare är den gula med en lite viol på. Nedtill kan man se vävda byxor med violer. De är betydligt finare än de är sköna. Vävda byxor är svåra att sköta.

Ytterligare ett huvudprint i kollektionen, och i första släppet, är mozart. Det är, som vi skriver ovan, ett panda-print med mozart-associationer. Egentligen är det inte så snyggt men tack vare att det är den typiska pandan vill väldigt många ha dessa print. De finns på gult och på rött.

 

Chapter 2

Huvudprintet i chapter 2 är Cat choir. Det är ett print med sjungande katter. Printet växer med tiden. Färg-kombinationerna är snygga och det är nog många barn som klär i plaggen.

Ett garanterat populärt print är hjärtanen. De finns på vit respektive brun botten. Både är enkla och fina. På nedan bild syns en t-shirt med hjärtan och en tyll-kjol nedtill. Tyll-kjolen är ny i Mini Rodinis sortiment. Många barn skulle älska att få dansa med en tyll-kjol. Det kan mycket väl bli en succé. Kjolen är tillverkad av återvunnen polyester och är GRS-certifierad. Upptill, på resåret står det "Hello, Mini Rodini Loves You". Det är troligtvis en hyllning till alla hängivna fans.

Vår favorit från andra släppet är en jacka och ett par byxor i mörkblå frotté och revärer på armar och ben. Vi har behandlat frotté tidigare och det är ett bra material att röra sig och svettas i. Just dessa plagg ser nästan lite för fina ut att springa omkring med. Revären ser ut som ett piano-klaviatyr vilket blir en snygg detalj. Revären är gjorda av återvunnen polyester.

Det finns en del att se fram emot.

Chapter 3 kommer i september.

 

 

11 aug 2020