Woods Gang - En decemberkollektion från Dear Sophie

Höstens kollektion från Dear Sophie heter Woods Gang. De prints som kom i mitten på september utgjorde dock inte den kompletta kollektionen. Det finns ännu fyra prints kvar att släppa. Det är en mini-kollektion bestående av hoodie, sweatpants och leggings. Samtliga finns i fyra prints.

De återstående djuren i skogen är igelkotten och ekorren. Var och en i två färger. Igelkotten finns mot grå respektive mörkblå bakgrund. Ekorren finns mot blå respektive röd bakgrund. I och med detta är kollektionen komplett.

Även om vi har uttryckt viss tveksamhet kring kvalitén så har det varit stor efterfrågan på de första trycken av Woods Gang. Tillgången har dessutom ökat drastiskt då många fler e-handlare i Sverige numera säljer Dear Sophie. Vi tror att det kommer att bli en liknande efterfrågan på de nya trycken. Stilen går att känna igen och gullighetsfaktorn är ungefär lika hög som för kaninerna och hjortarna.

Från septembersläppet märkte vi och många med oss att leggingsen är ganska smala i midjan. Det är värre ju mindre storleken är. Även om sweatpantsen är dyrare är de mycket bättre av ren bekvämlighet. De sitter helt enkelt bättre och skönare.

Det är inget preliminärt datum satt för släppet. Det enda vi känner till är att de kommer i början på december.

Vad känner du för de nya trycken? Kommer du att vilja köpa?

 

3 dec 2018